تاریخ : چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398

به  گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی طی حکمی از طرف معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت و درمان ، دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به عنوان عضو هیات ممتحنه و ارزشیابی منطقه ای رشته بهداشت باروری و مامایی منصوب گردید.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی  این موفقیت را به وی و جامعه دانشگاهی خوی و همشهریان عزیز تبریک عرض می نماید.

• در چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398