تاریخ : دوشنبه 19 فروردين 1398

تبریک حضوری ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی به مناسبت میلاد حضرت اباعبدا...الحسین (ع) و روز پاسدار

دکتر فاطمه مقدم تبریزی و هیئت همراه با حضور در دفتر فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوی میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار را تبریک گفتند.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز دوشنبه نوزدهم فروردین ماه دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و هیئت همراه به مناسبت میلاد مسعود سید الشهدا حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) و روز پاسدار در دفتر سرهنگ محمدباقر علایی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خوی حضور یافته و با تقدیم لوح تبریک این روز با عظمت را به فرمانده سپاه پاسداران و همسنگران گرانقدرش تبریک گفتند.

• در دوشنبه 19 فروردين 1398