تاریخ : يکشنبه 11 فروردين 1398

بازدید سرزده ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قوروق

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در ادامه بازدیدهای نوروزی خود از مرکز خدمات جامع روستایی قوروق بصورت سرزده بازدید نمود.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و تعدادی از کارشناسان این دانشکده در ادامه بازدیدهای نوروزی خود از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی قوروق بازدید نمودند و از نزدیک شاهد روند فعالیت این مرکز شدند. دکتر مقدم تبریزی در این دیدار صمیمی به پیشنهادات و صحبت های پرسنل توجه کرده و راهنمایی های لازم ارائه نمود.

• در يکشنبه 11 فروردين 1398