تاریخ : يکشنبه 11 فروردين 1398

بازدید دکتر کبیری نماینده مردم شهرستانهای خوی و چایپاره از بیمارستان امام خمینی (ره) خوی

دکتر سید تقی کبیری نماینده مردم شهرستانهای خوی و چایپاره به صورت سرزده از بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خوی بازدید نمود.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز شنبه دهم فروردین ماه دکتر سید تقی کبیری در ساعات غیر اداری به صورت سرزده در بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان حضور یافته و ضمن عیادت از بیماران ، عید نوروز را به پرسنل این بیمارستان تبریک گفت.در این بازدید  دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی نیز حضور پیدا کرد و در مورد مسائل موجود و نقاط قوت و ضعف بیمارستان با دکتر کبیری مذاکره نمود و خواستار پی گیری های لازم شد.

• در يکشنبه 11 فروردين 1398