تاریخ : چهارشنبه 7 فروردين 1398

دیدار ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی با تعدادی از مسئولین این شهرستان

دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی با امام جمعه و فرماندار و تعدادی از مسئولین این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی روز سه شنبه ششم فروردین ماه دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و هیئت همراه به مناسبت آغاز سال جدید با امام جمعه و معاون استاندار و فرماندار و تعدادی از مسئولین این شهرستان دیدار نمودند.دکتر مقدم تبریزی در این دیدارها ضمن تبریک سال جدید در مورد مسائل دانشکده نیز با مسئولین گفتگو نمود.

• در چهارشنبه 7 فروردين 1398