تاریخ : يکشنبه 19 اسفند 1397

شروع مجدد پروژه احداث کلینیک تخصصی و مرکز تشخیصی و غربالگری بیماران سرطانی در شهرستان خوی

دکتر فاطمه مقدم تبریزی: مرحله دوم پروژه احداث کلینیک تخصصی و مرکز تشخیصی و غربالگری بیماران سرطانی تحت کارفرمایی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی آغاز گردید.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی، پروژه احداث کلینیک تخصصی و مرکز تشخیصی و غربالگری سرپایی بیماران سرطانی که قسمت اسکلت بتنی آن به متراژ 3102 مترمربع در تیر ماه سال 1395 با هزینه سیزده میلیارد ریال شروع شده بود و از تیر ماه سال 1396 نیز فعالیت خاصی نداشته است، که در این زمینه مصاحبه کوتاهی با دکتر فاطمه مقدم تبریزی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی انجام گردید . دکتر مقدم تبریزی ضمن برشمردن اهمیت تکمیل این پروژه گفت: مرحله دوم این پروژه که در محوطه بیمارستان جدید امام خمینی(ره) قرار دارد شامل تکمیل کارهای باقیمانده از قبیل دیوارکشی واحدها ، کاشی کاری، نازک کاری و تاسیسات و ... خواهد بود که در اواسط اسفند ماه سال جاری طبق قرار داد فی مابین تحت کارفرمایی این دانشکده با پیمانکار قرار داد بسته شده است و انشاا... پایان شهریور ماه سال آینده آماده بهره برداری خواهد شد.

• در يکشنبه 19 اسفند 1397