تاریخ : چهارشنبه 12 دي 1397

کسب مقام ورزشی توسط دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی در مسابقات المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی منطقه شمالغرب کشور در سه رشته ورزشی مقام کسب نمودند.
به گزارش مهربانی پور مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی دانشجویان این دانشکده در مسابقات ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی منطقه شمالغرب کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور دانشجویان ورزشکار دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، ارومیه، اردبیل، مراغه ، سراب، خوی و زنجان به شرح ذیل مقام کسب نمودند.
معصومه حسینی اقدم مقام سوم در رشته طناب زنی و یکتا آقایی مقام اول در رشته آمادگی جسمانی و در رشته تیمی طناب کشی علیرضا علیزاده، میلاد غریب زاده ، کیوان حسین نژاد، حسین مشتاقی ، مسعود روشنی  مقام سوم سومین المپیاد ورزش های همگانی دانشگاههای منطقه شمال غرب کشور را کسب نمودند. روابط عمومی دانشکده کسب این موفقیت ارزشمند را خدمت ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خوی و دانشجویان عزیز و خانواده های محترمشان و اساتید و کارکنان و مسئولین ورزشی این دانشکده تبریک عرض می نماید.

• در چهارشنبه 12 دي 1397
  • ساعت 10